Ексклюзиви
четвер, 25 жовтня 2012 09:08

Пенсійний фонд назвав найбільш злісних боржників

Пенсійний фонд назвав найбільш злісних боржників
На 1 жовтня 2012 року 135 підприємств заборгували 354,9 млн грн єдиного внеску до Пенсійного фонду. Фото: tsn.ua

Пенсійний фонд оприлюднив інформацію про економічно-активні підприємства, що мають найбільші обсяги заборгованості зі сплати єдиного внеску станом на 1 жовтня 2012 року.

У розміщеному на офіційному веб-сайті Фонду переліку - по п'ять найбільших боржників по кожному з 27 регіонів країни, із зазначенням прізвищ, імен та по-батькові їх керівників.

"Першість" у рейтингу боржників утримують Казенне підприємство "Шосткинський казенний "Зірка", яке заборгувало Пенсійному фонду 83,7 млн грн, Харківське комунальне підприємство "Міськелектротранс" - 70,5 млн грн, ПАТ "Шахтоуправління Донбас" - 70,2 млн грн, Державне підприємство "Дзержинськвугілля" - 66,5 млн грн.

На 1 жовтня 2012 року 135 підприємств заборгували 354,9 млн грн єдиного внеску та 712,9 млн грн страхових внесків та інших платежів до Фонду.

Нагадаємо, раніше співробітники Управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю Криму викрили пенсіонерку, яка примудрилася отримувати виплати відразу в двох державах.

Так, в 2000 році мешканка Сімферополя звернулася в одне з міських управлінь Пенсійного фонду із заявою про нарахування пенсії за віком. При цьому вона навмисне приховала факт отримання аналогічних виплат у Росії.

Зараз ви читаєте новину «Пенсійний фонд назвав найбільш злісних боржників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути