вівторок, 09 лютого 2021 13:59

Готель, де обідали Путін і Лукашенко, не можуть продати

Готель, де обідали Путін і Лукашенко, не можуть продати
На будівництво готелю витратили 108 млн грн. Фото: РВ ФДМУ

Фонд держмайна вп'яте виставить на торги готель "Слов'янський" у Новгороді-Сіверському Чернігівської області. Аукціон відбудеться 4 березня. Стартова ціна - 52,6 млн грн.

"4 березня відбудеться онлайн-аукціон з продажу єдиного майнового комплексу державного комерційного підприємства "Готель "Слов'янський". Його загальна площа 4883,9 метра квадратних. На торги виставлять власне будівлю готелю (4 поверхи та надбудова) площею 4752,7 метра квадратних, а також будівлі котельні й гаражу площею 131,2 метра", - сказано в повідомленні на офіційній сторінці регіонального відділення Фонду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фонд держмайна виставив на продаж 9 заводів

Готель "Слов'янський" збудували у 2004-2005 роках спеціально для зустрічі трьох президентів: України, Білорусі та Росії. Витратили на нього 108 млн грн. Однак Олександр Лукашенко та Володимир Путін у ньому навіть не заночували - лише пообідали та поїхали. Готель пропрацював деякий час і його закрили, оскільки він виявився нерентабельним.

Готель "Слов'янський" вже виставляли на аукціон 15 вересня 2020 року. Його придбав за понад 28,8 млн грн єдиний учасник торгів Роман Кійовський. Проте він не сплатив гроші за об'єкт, відтак угоду з ним розірвали. Гарантійний внесок, близько 3 млн грн, пішов до держбюджету.

Зараз ви читаєте новину «Готель, де обідали Путін і Лукашенко, не можуть продати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути