вівторок, 26 березня 2019 21:10

Від 50 тис. грн: кому пропонують найвищі зарплати

Від 50 тис. грн: кому пропонують найвищі зарплати
Найвищі зарплати пропонують топ-менеджменту компаній та програмістам. Фото: minfin.com.ua

Українці у середньому отримують 9223 грн у місяць. Найвища середня зарплата у Києві - 13 721 грн. Найнижча - у Чернівецькій обл (6958 грн).

Щоправда на сайтах пошуку роботи можна знайти вакансії з більшою зарплатою. Деякі роботодавці готові платити від 50 тис. грн у місяць, пише Work.ua.

Шеф-кухар

Фахівця з 5-річним досвідом роботи шукають у львівський ресторан. Одна із вимог - уміння нагодувати 450 осіб за вечір. Шеф-кухару доведеться керувати безліччю процесів, працювати 6 днів на тиждень. За це роботодавець готовий платити 50 тис. грн.

Менеджер по роботі з VIP-клієнтами

Вакансія теж у Львові. Шукають людину, яка продаватиме продукти з інвестування, проводитиме індивідуальні консультації та групові презентації. Обіцяють можливість кар'єрного росту та 50 тис. грн зарплати.

Керівник юридичного департаменту

Кандидата з трирічним досвідом роботи шукає компанія у Дніпрі. Основні завдання - побудова юридичного відділу, розподіл обов'язків для підлеглих і контроль за виконанням завдань. За це обіцяють платити 50 тис. грн у місяць.

Виконавчий директор

Дніпровська компанія-імпортер шукає людину, яка інспектуватиме підприємства. Також займатиметься автоматизацією діловодства, оптимізацією логістики. Перевагою буде наявність власного авто та знання англійської. Роботодавець готовий платити 60 тис. грн у місяць.

Зернотрейдер

Столична компанія шукає фахівця зі знанням міжнародних вимог у сільськогосподарській сфері та якості зерна. Зернотрейдеру доведеться вести переговори та стратегії торгівлі, укладати контракти. Зарплату обіцяють 70 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зарплати зросли: скільки будівельникам платять в Україні

Керівник відділу цифрового маркетингу

Європейська фінансова компанія шукає кандидата з хорошими технічними знаннями в сегментах SEO, SMM, PPC і веб-аналітики. Потрібно розробляти та реалізовувати стратегії цифрового маркетингу в компанії, проводити рекламні кампанії. За це готові платити 70 тис. грн.

Технолог з виробництва ікорних спредів та паст

Компанія у Києві шукає досвідченого технолога. Обіцяє платити 100 тис. грн. Щоб отримати посаду, потрібно мати досвід роботи у цій сфері.

В Україні мінімалка становить в рази менше, ніж в країнах Європи. Українці на 1 січня 2019-го отримували мінімальну зарплату 132 євро.

Зараз ви читаєте новину «Від 50 тис. грн: кому пропонують найвищі зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути