Ексклюзиви
середа, 26 червня 2019 21:19

Одеська аграрна компанія "Розквітне-Агро" звинуватила поліцію у сприянні рейдерам

Одеська аграрна компанія "Розквітне-Агро" звинуватила поліцію у сприянні рейдерам

Одеська аграрна компанія "Розквітне-Агро" звинуватила поліцію у сприянні рейдерам

У Березівському районі Одеської області аграріям ТОВ "Розквітне-Агро" довелося самостійно затримувати рейдерів при спробі зібрати їхній урожай.

Про це повідомляють в компанії ТОВ "Розквітне-Агро", передають "Українські новини".

За даними аграріїв, 24 червня на орендованій землі (площа 12 га - ред.) у розпал робочого дня невідомі збирали їхній урожай пшениці.

"Власними силами нам вдалося зупинити місцевих мисливців за чужим майном, фури з уже зібраним на полях зерном були заблоковані. Також було зроблено звернення до правоохоронних органів за фактом незаконних дій", - зазначають в компанії ТОВ "Розквітне-Агро".

За інформацією "Розквітне-Агро", на місце прибули співробітники Березівського і Лиманського відділів поліції в Одеській області під керівництвом полковника поліції Олександра Білоконя.

При цьому, аграрії незадоволені діями співробітників поліції, які повинні захищати законних орендарів і їхній урожай, і впевнені, що ті "спеціально затягують розслідування і, таким чином, допомагають рейдерам".

"За кілька годин, котрі поліцейські провели в полях, ними не було здійснено жодного заходу, спрямованого на зупинення виявленого ТОВ "Розквітне-Агро" злочину. Вже минуло більше доби з моменту подачі заяви про вчинення злочину, однак кримінальну справу за фактом незаконного заволодіння чужим майном досі не порушено. Рейдери продовжують здійснювати спроби фактичного вивезення нашого врожаю з полів. І все це відбувається з відома підполковника поліції Білоконя, в чиїй юрисдикції перебуває місце скоєння злочину", - наголошують в компанії ТОВ "Розквітне-Агро".

Згідно з поданою декларацією Олександр Білоконь є власником трьох житлових будинків у Лиманському районі Одеської області. Його дружині Олександрі Білоконь належить квартира і дві земельні ділянки в селищі Доброслав Лиманського району. Їздить начальник Лиманського ВП на позашляховику SsangYong Korando 2014 р. в. Йому також належить мікроавтобус Mazda Bongo 1991 р.в., а на дружину поліцейського записаний старенький ВАЗ 1977 р.в.

Олександра Білоконь є приватним нотаріусом і за 2015 рік заробила 33 тис грн. Сам підполковник, працюючи в рядах поліції, отримав заробітну плату в розмірі 94 тис 574 грн.

Зараз ви читаєте новину «Одеська аграрна компанія "Розквітне-Агро" звинуватила поліцію у сприянні рейдерам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути