Ексклюзиви
середа, 27 грудня 2017 11:03

Назвали вартість таксі у новорічну ніч

Назвали вартість таксі у новорічну ніч
У новорічну ніч варто чекати подорожчання вартості послуг служб таксі удвічі. Фото: Zakarpatye

За тиждень до Нового року служби таксі столиці підвищили ціни на 5-10%. У новорічну ніч до базового тарифу додадуть 100%.

"Як правило, підвищений тариф діє не лише у новорічну ніч, а ще з обіду 31 грудня і до кінця дня 2 січня. Однак цього року на ринку з'явилися Uber і Yandex з автоматизованим розрахунком вартості та коефіцієнтами, які серйозно впливають на ринок. Тому сильно завищувати або занижувати тарифи не вийде", - розповів голова Української таксомоторної асоціації Андрій Антонюк, пишуть "Вести".

Водночас у службах таксі ще немає узгоджених тарифів. Так, в "Абсолют" повідомили, що ще не вирішили, як зростуть тарифи у святкові дні.

"У новорічну ніч вартість таксі зросте вдвічі. А 2 січня, швидше за все, буде діяти полуторний тариф. Але коли включиться підвищений тариф, ми не знаємо", - каже оператор служби таксі "Панда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Uber додав опцію чайових

В Uber зазначили, що їхній сервіс автоматично піднімає коефіцієнт ціни для залучення більшої кількості водіїв у райони, де кількість замовлень перевищує кількість доступних автомобілів.

Приватник Олександр Новиков, який довгий час працював в офіційних таксопарках, у новорічну ніч розраховує заробити не менше $400.

Вартість проїзду в таксі з початку осені зросла на 5% через подорожчання палива. Однак, через подорожчання палива зростання вартості послуг не покриває збільшення витрат.

Зараз ви читаєте новину «Назвали вартість таксі у новорічну ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути