неділя, 08 квітня 2018 21:10

Назвали найдорожчу і найдешевшу квартиру, яку продали у березні

Назвали найдорожчу і найдешевшу квартиру, яку продали у березні
Найдорожче, за $250 тис., у березні придбали трикімнатну квартиру по просп. Героїв Сталінграда (Оболонський р-н) площею 145 м². Фото: Твоє Місто

У березні найчастіше купували одно та двокімнатні квартири. Переважно в старому житловому фонді, у Дарницькому, Дніпровському і Святошинському районах столиці.

Найдешевше, за $15 тис., минулого місяця вдалося продати однокімнатну квартиру площею 23 м². Житло розташоване на Дарницькому бульварі. Дорожче, $30 тис., коштувала двокімнатна квартира по вул. Шолом-Алейхема (Деснянський р-н) площею 47 м². Трикімнатну квартиру у новому будинку по вул. Бальзака (Деснянський р-н), площею 97 м² придбали за $49 тис, інформує агенство нерухомості "Благовіст".

За $51 тис. було продано трикімнатні квартири на просп. Голосіївському і по вул. Ахматової (Дарницький р-н). Площа житла була 67 м² і 82 м², відповідно. Двокімнатну квартиру площею 62 м² по вул. Воскресенській (Дніпровський р-н) купили за $62 тис. Трикімнатну на Дарницькому бульварі площею 96 м² — за $95 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порахували, скільки киян стоять у черзі за квартирою

Найдорожче, за $250 тис., у березні придбали трикімнатну квартиру по просп. Героїв Сталінграда (Оболонський р-н) площею 145 м². За $150 тис. вдалося продати двокімнатне житло площею 62 м² по вул. Банковій (Печерський р-н).

"Упродовж березня 2018 року обсяг інвестицій у нерухомість Києва склав еквівалент $16,1 мільйонів. Це на 20% менше за показники лютого 2018 року", – каже Олена Бібєрова, директор АН "Благовіст".

За останні 10 років в Україні падають ціни на житло в доларовому еквіваленті. Відбувається це через знецінення гривні, падіння купівельної спроможності українців, нестабільної ситуації у Донбасі. Очікується, що 2018 року нерухомість подешевшає близько на 10%, хоча критичного обвалу не буде.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найдорожчу і найдешевшу квартиру, яку продали у березні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути