понеділок, 20 листопада 2017 14:40

Назвали найпопулярніші авто в Україні

Назвали найпопулярніші авто в Україні
Експерти прогнозують, що за підсумками 12 місяців поточного року українці куплять 85-87 тис. нових автомобілів. Фото: Факти - ICTV

За 10 місяців поточного року на українському ринку були реалізовані близько 64 тис. нових авто.

Ці дані дорівнюють кількості проданих автомобілів за весь минулий рік. Або є на третину більші, ніж за січень-жовтень 2016 року, пише "Новое время" з посиланням на дані дослідження AUTO-Consulting.

Найпопулярнішим виявився південнокорейський кросовер KIA Sportage. Його купили близько 3 тис. українців. У базовій версії така модель на вітчизняному ринку коштує 499 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новим законопроектом нас хочуть взяти під жорсткий контроль — власник авто на "єврономерах"

2-гу сходинку посів французький Renault Logan. Продано понад 2,3 тис. машин вартістю 324,3 тис. грн.

Третю позицію зайняла чеська Skoda Octavia — близько 2,1 тис. авто. На українському ринку модель коштує від 508,6 тис. грн.

Експерти прогнозують, що за підсумками 12 місяців поточного року українці куплять 85-87 тис. нових автомобілів. Це приблизно на третину більше, ніж вони придбали роком раніше.

10 листопада на засіданні уряду міністр внутрішніх справ Арсен Аваков презентував законопроект про посилення відповідальність за правопорушення на дорогах. Так, чиновники пропонують збільшити штраф за перевищення максимально дозволеної швидкості руху у межах міста до 3400 грн; за втечу з місця ДТП - до 3400 грн і позбавленням прав; за керування транспортом без права на це - 10 200 грн, при повторному порушенні - 40 800 грн; за керування без прав - 20 400 грн, за повторне порушення протягом року - 40 800 грн.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найпопулярніші авто в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути