вівторок, 04 квітня 2017 08:47

Назвали дату закінчення субсидій

Назвали дату закінчення субсидій
Субсидії будуть діяти до 30 квітня 2017 р. включно.Фото:nextxxl.com

Призначені з 1 жовтня 2016г. субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг будуть діяти до 30 квітня 2017.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики України

Субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначається окремо на літній період та окремо на опалювальний. Тобто, призначені з 1 жовтня 2016 житлові субсидії будуть діяти до 30 квітня 2017 р. включно. Однак, враховуючи теплу весну, в квітні вона буде перерахована (як для користувачів центрального, так і індивідуального опалення) з урахуванням кількості днів опалювального періоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко хоче призупинити введення абонплати за газ

"Субсидії у квітні ніхто не відміняв. Якщо опалювальний період закінчився, наприклад, 2 квітня - то норма газу, тепла чи електрики в залежності від виду опалення, буде перерахована пропорційно кількості днів, а не за повний "опалювальний" місяць. Проте, громадяни, що мають зекономлені кошти субсидії, зможуть їх використовувати, оскільки опалювальний період у нас зафіксовано до 30 квітня 2017 року", - заявляють у Мінсоцполітики.

З 1 травня по 30 вересня 2017 допомогу на оплату комунальних послуг буде надаватися і надалі, однак її розмір буде дещо менше з об'єктивних причин - через відсутність оплати за послуги теплопостачання.

Зараз ви читаєте новину «Назвали дату закінчення субсидій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути