понеділок, 20 квітня 2020 21:10

Наслідки для України будуть жахливі: економіст про рік президентства Зеленського

Наслідки для України будуть жахливі: економіст про рік президентства Зеленського
Економісти запевняють, що карантин матиме негативні наслідки для українців Фото: yandex.net

Від Зеленського українці чекали, що він вирішить проблеми з корупцією, приведе нових людей до влади. Натомість отримали малокомпетентну не дуже освічену людину в оточенні корупціонерів і негідників. Президент сам їх і покликав. До кінця року матимемо потужну соціально-економічну кризу, розповів журналу Країна економіст Борис Кушнірук.

"Найбільшою помилкою Зеленського є те, що він пішов у владу. В людини немає усвідомлення, що перш ніж чимось займатися потрібно вчитися, набувати досвіду. Ніхто ж не ставить робити операцію людину без освіти та практики. Так само ніхто не погодиться некомпетентну людину посадити за штурвал літака. Але чомусь всі абсолютно переконані, що можна поставити людину без досвіду керувати країною. Є поняття соціальних східців, а є поняття соціального ліфту. Зеленський потрапив у ліфт. Злетів угору не маючи ні знань, ні досвіду", - говорить Борис Кушнірук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удвічі менше, ніж отримує Аваков. Назвали зарплату президента

Наслідки для України будуть жахливі.

"Добре, якщо втримаємо території, обійдемося без великих людських втрат. Невідомо, як вийдемо з карантину, в якому стані буде економіка восени, враховуючи інтереси Коломойського і груп, що грають проти України", - додав економіст.

Подробиці читайте у "Країні" №15 (518) від 16 квітня 2020 року. Друковану версію можете придбати в точках продажу преси або передплатити (передплатний індекс - 37278). Ваші враження про журнал надсилайте на адресу: [email protected] або пишіть на сторінці журналу в соціальних мережах http://www.facebook.com/kraina.journal

Зараз ви читаєте новину «Наслідки для України будуть жахливі: економіст про рік президентства Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути