Ексклюзиви
пʼятниця, 15 березня 2013 17:36

Нагородили кращих банкірок України
6

Лариса Володимирівна Топка
Фото: ФОТО Володимир Мукан
Лауреати конкурсу «Пані Банкір – 2012»
Лариса Володимирівна Топка
Лариса Володимирівна Топка

14 березня у Тріумфальному залі готелю "Київ" на вул. Грушевського відбувся ІV Всеукраїнський конкурс "Пані Банкір – 2012", його організували видавництво "КБС-Издат" і журнал "Банкиръ". Під час заходу нагородили найуспішніших жінок, які працюють у банківській сфері.

За півгодини до конкурсу у вітальні готелю людно, портьє запрошує всіх до Тріумфальної зали на другому поверсі. Там оркестр із трьох скрипальок і віолончелістки виконує класичну музику.

"А ось і Валентина Іванівна. Вона завжди на такі заходи приходить заздалегідь", - каже чоловік років 40 у чорному костюмі іншому. Обидва йдуть до сходів зустрічати Валентину Арбузову – матір першого віце-прем'єр-міністра Сергія Арбузова. Вона піднімається сходами у супроводі двох чоловіків. До неї підходять вітатися одразу 7-10 осіб. Валентину Іванівну проводять на центральне місце перед імпровізованою сценою.

Коли всі займають місця, оркестр перестає грати, ведучі заходу починають оголошувати переможців конкурсу "Пані Банкір – 2012". Першою на сцену запрошують Ларису Топку, заступника Голови Правління "ЄВРОПЕЙСЬКОГО ГАЗОВОГО БАНКу".

"Лариса Володимирівна працює у банківській сфері вже понад 23 роки. Це майстер своєї справи й конструктивний керівник. Лариса Володимирівна завоювала авторитет у колег, бо вона ніколи не зупиняється на досягнутому", - каже ведучий заходу. Головний редактор журналу "Банкиръ" вручає диплом, три білі троянди і пам'ятний сувенір Ларисі Топці.

"Приємно отримувати нагороду на такому конкурсі, - каже Лариса Топка. – Адже я мріяла стати банкіром ще зі школи. Виросла в сім'ї вчителів, медиків, тому хотілося чогось нового. Першу роботу мала в банку "Україна". Працювала там із міжбанківськими розрахунками. Це була дуже запущена ділянка роботи, але я впоралася, налагодила роботу і мене потім вже ставили у приклад. А в "ЄВРОГАЗБАНКу" я почала працювати з початку його заснування. Займалася реєстрацією фінустанови, організовувала його будівництво та шукала кваліфікованих працівників. Зараз теж працюю у колективі "ЄВРОГАЗБАНКу" із задоволенням. Ми постійно впроваджуємо щось нове, шукаємо підходи до кожного клієнта. Наприклад, в рамках деяких зарплатних проектів, ми надали можливість нашим клієнтам знімати із карток АТ "ЄВРОГАЗБАНК" готівку в банкоматах усіх банків України без комісії. Зараз працюємо над системою дистанційного обслуговування клієнтів-фізичних осіб. Вони зможуть робити всі платежі зі свого рахунку через інтернет. Це зекономить їхній час".

Окрім Лариси Топки, лауреатами конкурсу стали Валентина Арбузова, голова правління "Всеукраїнського банку Розвитку", Олена Якименко, голова правління "Златобанку" та Світлана Шневська, директор департаменту обслуговування клієнтів "Укрінбанку".

Зараз ви читаєте новину «Нагородили кращих банкірок України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути