Ексклюзиви
понеділок, 11 квітня 2011 13:14

"Нафтогаз" відзвітував про скорочення працівників

"Нафтогаз" відзвітував про скорочення працівників

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" провела реформування своєї організаційної структури, включаючи реформування штатної кількості співробітників апарату компанії.

Про це повідомила прес-служба НАК "Нафтогаз України".

Зокрема, станом на квітень 2011 року чисельність загального керівництва апарату компанії скоротилася з 11 осіб (1 січня 2010 року) до 5. Штатна кількість співробітників апарату зменшилася з 686 осіб (1 січня 2010 року) до 530, тобто на 23%. Крім того, за цей період майже втричі скоротилася кількість самостійних структурних підрозділів компанії.

"Зміни в організаційній структурі компанії викликані вимогами адміністративної реформи, початої Президентом України Віктором Януковичем. Ця реформа передбачає цілий план заходів щодо реформування НАК "Нафтогаз України", направлений в першу чергу на оптимізацію організаційної структури компанії", - йдеться у повідомленні прес-служби.

НАК "Нафтогаз України" є нафтогазовою компанією, яка здійснює повний цикл операцій з розвідки і розробки родовищ, експлуатаційного і розвідувального буріння, транспортування і зберігання нафти і газу, постачання природного і розрідженого газу споживачам. Понад 90% нафти і газ в Україні видобувається підприємствами НАК "Нафтогаз України". Компанія здійснює переробку газу, нафти і конденсату на п'яти газопереробних заводах, проводячи на них розріджений газ, моторні палива та інші типи нафтопродуктів. НАК "Нафтогаз України" також має власну мережу автозаправних станцій.

Зараз ви читаєте новину «"Нафтогаз" відзвітував про скорочення працівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути