середа, 24 лютого 2021 10:32

Нафтогаз оприлюднив березневий тариф на газ

Нафтогаз оприлюднив березневий тариф на газ
Вартість блакитного палива залишається фіксованою. Фото: pexels.com

Нафтогаз опублікував вартість блакитного палива. У рамках тарифного плану "Місячний", ціна на газ у березні становитиме 6,86 грн/куб. м, без вартості розподілу.

Для клієнтів тарифного плану "Річний", які оформили його торік, вартість газу не зміниться і становитиме 4,73 грн, 5,24 грн та 6,45 грн за куб. м, відповідно до умов договорів, повідомляє пресслужба Нафтогазу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В уряді пояснили, чому хочуть встановити річний тариф на газ

До кінця опалювального сезону, до квітня, вартість блакитного палива залишається фіксованою і не може перевищувати 6,99 грн/куб. м. Однак постачальники за власним бажанням можуть продавати газ за нижчими цінами.

Також із серпня 2020 року в Україні спростили процедуру зміни постачальника газу. При бажанні будь-який українець може за лічені хвилини відправити заявку і замість газзбуту купувати блакитне паливо у Нафтогазу або будь-якої іншої компанії.

Газопостачальні компанії мають оприлюднити ціни для споживачів на березень. Вони зобов'язані це робити за 5 днів до початку місяця у разі, якщо тарифи відрізнятимуться наступного місяця.

Зараз ви читаєте новину «Нафтогаз оприлюднив березневий тариф на газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути