пʼятниця, 23 грудня 2011 14:35

Нацбанк затоварився смартфонами по 3 тисячі за штуку

Національний банк України (НБУ) 14 грудня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ "Інлайн груп захід" на придбання 30 кишенькових комп'ютерів LG P970 за 93 тис. грн.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".

Моноблоки повинні мати операційну систему Android 2.2 (Froyo) або вище, пам'ять: RAM – не менше 512 МБ, ROM – не менше 2 ГБ, підтримка стандартів сотового зв'язку: GSM 850/900/1800/1900, UMTS 900/1900/2100, камера 5 Мпікс (з вбудованим спалахом), GPS?приймач, датчик положення (G-Sensor).

Середня вартість смартфону склала 3,09 тис. грн, що відповідає ринковій ціні.

 

Нагадаємо, Нацбанк 8 листопада уклав угоду з ТОВ "Вентпроф" на технічне переоснащення систем вентиляції та кондиціювання в приміщеннях цокольного поверху корпусу №1 Національного банку України по вул.Інститутській, 9, Київ. Вартість угоди становить 1,66 млн грн.

Документацією конкурсних торгів передбачено встановлення спілт-систем "Toshiba",  канальних ветниталяторів "Systemair" і повітряно-опалювального агрегату "Galetti AREO".

Також ремонтні роботи свого офісу 7 листопада замовило управління Національного банку України в Чернігівській області. Відповідну угоду вартістю 184 тис. грн. за результатами тендеру укладено з СПД Замокіна Н.В.

Зараз ви читаєте новину «Нацбанк затоварився смартфонами по 3 тисячі за штуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути