Ексклюзиви
пʼятниця, 18 листопада 2011 12:18

Арбузову та Карпачовій купили кондиціонерів на 4 мільйони

Арбузову та Карпачовій купили кондиціонерів на 4 мільйони

Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради з прав людини 14 листопада уклав угоду з ТОВ "ВБК "Побутрембуд" на реконструкцію адмінбудинку по вул.Інститутській, 21/8 в Печерському районі Києва.

Вартість угоди становить 2,18 млн грн.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі "В одного учасника", оскільки "ВБК "Побутрембуд" з 2008 року є підрядником ремонту офісу. За три роки на них було виділено 11,08 млн грн.

Згідно з обґрунтуванням закупівлі, "на сьогоднішній день гострим питанням постало завершення робіт". На початок 2011 року залишились роботи, які технологічно пов'язані між собою, а саме інженерно-технічні мережі не закінчені в повному обсязі, електромонтажні роботи, комп'ютеризація приміщень, не змонтоване ліфтове обладнання з необхідними пусконалагоджувальними роботами, (відсутня) незакінчена система кондиціювання, озеленення та благоустрій території, невиконана вогнестійка обробка дерев'яних конструкцій будівлі, що загрожує безпечній експлуатації будівлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Газпромбанк" позичив донецькій компанії $330 мільйонів на будівництво шахти в Росії

Національний банк 8 листопада уклав угоду з ТОВ "Вентпроф" на технічне переоснащення систем вентиляції та кондиціювання в приміщеннях цокольного поверху корпусу №1 Національного банку України по вул.Інститутській, 9, Київ. Вартість угоди становить 1,66 млн грн.

Документацією конкурсних торгів передбачено встановлення спілт-систем "Toshiba",  канальних ветниталяторів "Systemair" і повітряно-опалювального агрегату "Galetti AREO".

Також ремонтні роботи свого офісу 7 листопада замовило управління Національного банку України в Чернігівській області. Відповідну угоду вартістю 184 тис. грн. за результатами тендеру укладено з СПД Замокіна Н.В.

Зараз ви читаєте новину «Арбузову та Карпачовій купили кондиціонерів на 4 мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути