пʼятниця, 27 грудня 2019 14:56

На президії ТПП експортерам так і не вдалося провести конструктивний діалог з очільником палати – експерт

На президії ТПП експортерам так і не вдалося провести конструктивний діалог з очільником палати – експерт
Політексперт Владислав Дзивидзинский (на фото) прокоментував звіт президента Торгово-промислової палати України Геннадія Чижикова. Фото: Mignews

Президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков під час звіту не зміг пояснити звідки він брав кошти на організацію чисельних поїздок за кордон.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив політичний експерт Владислав Дзивидзинский.

"Після зміни влади у багатьох було запитання: чи почнуться зміни на краще в Торгово-промисловій палаті України? Тиждень минув з дати проведення президії ТПП, і у всіх, у бізнесу і у експертів, - було сподівання, що на ній відбудеться відвертий та професійний діалог стосовно критичних аспектів діяльності керівника ТПП. Водночас, попри зауваження на засіданні, президент Чижиков так і не зміг пояснити за чий рахунок він влаштував собі таке комфортне приватне життя?" – прокоментував експерт.

Владислав Дзивидзинский також зауважив, що президент бізнес-асоціації не хоче відмовитись від "комфортного життя", тому і використовує всі можливості, щоб залишитися на своїй посаді.

"Так як повернутися в Донецьку ТПП не краща перспектива, а в Києві якщо зачепився за добру можливість, то вже треба триматися до останнього - то не може (або не хоче) людина покидати "зону комфорту та безпроблемності", так би мовити "спуститися на землю" та реально подивитися на все, що зроблено за 7 років свого правління", – вважає політолог.

За його словами, необхідно розпочати відвертий діалог з представниками вітчизняного бізнесу у всіх регіонах України, щоб вирішити чи має залишитись чинний керівник ТПП на своїй посаді.

"Тому напевне і чує різні "голоси" власних богів чи покровителей, щось на кшталт: "Не турбуйся, все пройде, все минеться, а ти поки продовжуй займатися своєю роботою". Так він і каже: "все буде добре!". Безумовно, що все буде добре! Але якщо ти називаєш себе технократом – то все має бути чітко! Спочатку має бути прозорий та професійний аналіз діяльності та відвертий діалог з бізнес-спільнотою з усіх регіонів України, ну а потім – "вже як Бог дасть", – резюмував Дзивидзинский.

Зараз ви читаєте новину «На президії ТПП експортерам так і не вдалося провести конструктивний діалог з очільником палати – експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути