середа, 18 травня 2011 12:07

На АЗС із дорогим бензином нацьковуватимуть правоохоронців

На АЗС із дорогим бензином нацьковуватимуть правоохоронців

Уряд має намір звертатися в правоохоронні органи у випадку, якщо вартість бензину в деяких областях України виходитиме за рамки встановленого цінового коридору.

Про це журналістам сьогодні заявив міністр енергетики і вугільної промисловості України Юрій Бойко.

"У Криму бензин піднявся до 12 грн. На такі випадки уряд реагуватиме зверненням в правоохоронні органи, тому що підстав для такого різкого підвищення ціни немає... Я вважаю, що правоохоронні органи повинні принципово ставитися до таких ситуацій", - підкреслив міністр.

Нагадаємо, 17 травня експертно-аналітична група з опрацювання питань функціонування ринку нафти і нафтопродуктів та розвитку нафтопереробної промисловості при Міністерстві енергетики та вуглепрому порекомендувала трейдерам у зв'язку з надлишком на ринку дизельного пального (ДП) знизити його вартість до 9,6 грн за літр.

Експерти також порекомендували трейдерам нафтопродуктів дотримуватись встановленого на попередньому засіданні ЕАГ цінового коридору на бензин марки А-95 - 10 грн за літр.

Зараз ви читаєте новину «На АЗС із дорогим бензином нацьковуватимуть правоохоронців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути