вівторок, 18 січня 2022 16:52

Можливі кадрові зміни: Нафтогаз відреагував на корупційний інцидент в "Укргазвидобуванні"

 

У національній компанії "Нафтогаз України" відреагували на корупційний інцидент в "Укргазвидобуванні".

НАК пообіцяв проаналізувати прийняття управлінських рішень в "Укргазвидобуванні", а також обставини прийняття на роботу у 2016-2017 роках посадовців компанії, яких Служба безпеки України підозрює в організації корупційної схеми.

Крім того, Нафтогаз проанонсував кадрові зміни в "Укргазвидобуванні". Відповідні пропозиції підготували ще в грудні.

"Правління національної компанії подало на розгляд Кабінет Міністрів України та Міністерство економіки України пропозиції щодо кадрових змін в АТ "Укргазвидобування" ще 7 грудня 2021 року і з того часу чекає на прийняття рішення", - повідомив Нафтогаз.

У компанії наголосили, що співпрацюють зі Службою безпеки України та Національною поліцією України в боротьбі з корупцією.

"Для Нафтогазу як для національної компанії надзвичайно важливими є розбудова України, де корупції є винятком, а не правилом, і де є невідворотність покарання за корупцію. Такі ж принципи є визначальними для всіх підприємств, що входять до Групи Нафтогаз", - додали в національній компанії.

Нагадаємо, СБУ повідомило, що викрила посадовців "Укргазвидобування" на масштабній корупційній схемі. Вони начебто вимагали 400 тис. грн хабаря за безперешкодне виконання тендерних угод з приватною компанією.

Зараз ви читаєте новину «Можливі кадрові зміни: Нафтогаз відреагував на корупційний інцидент в "Укргазвидобуванні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути