пʼятниця, 17 травня 2013 11:58

Курченко змінить Наглядову раду Одеського НПЗ

Згідно з офіційним повідомленням компанії, ПАТ Одеський нафтопереробний завод (ОНПЗ), що входить до складу групи компаній ВЕТЭК Сергія Курченко, 30 травня проведе позачергове зібрання акціонерів.

Під час зібрання акціонери  компанії мають намір обговорити зміни  у складі Наглядової ради ОНПЗ. Крім цього, буде розглянуто питання про затвердження складу Ревізійної комісії підприємства.

Раніше, компанія "Лукойл" і група ВЕТЭК Сергія Курченко підписали угоду про купівлю-продаж Одеського НПЗ в березні 2013 року. Закриття угоди заплановано до 1 червня 2013 року, після виконання сторонами низки попередніх умов.

Одеський НПЗ (входить до ГК ВЕТЭК ПАТ) - частина структури замкнутого виробничого циклу поставки сировини, виробництва нафтопродуктів, їх транспортування та продажу кінцевому споживачеві. Відвантаження продукції з заводу здійснюється морським, залізничним, автомобільним та трубопровідним транспортом на адресу вітчизняних і зарубіжних замовників.

 

Зараз ви читаєте новину «Курченко змінить Наглядову раду Одеського НПЗ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути