четвер, 30 серпня 2018 12:34

Кому Укрпошта здасть в оренду частину Головпоштамту

Кому Укрпошта здасть в оренду частину Головпоштамту
Договір оренди підписали на 60 місяців. Фото:Укрпошта

Укрпошта уклала договір оренди частини Головпоштамту із інтернет-магазином "Розетка". Переможця аукціону визначили через Prozorro.Продажі.

Інтернет-магазин платитиме за місяць оренди понад 1 млн грн. Площа приміщення - 1 510 кв. м. Договір про оренду підписали на 60 місяців.

Загалом сума за весь період складе понад 70 млн грн з урахуванням щорічної індексації вартості оренди. Витрати на утримання нерухомості оплачуватимуться додатково до орендної плати, відповідно до показників фактичного використання, повідомили в Укрпошті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закривати не можна: президент "наїхав" на Укрпошту

"Вперше компанія оптимізує площу своїх приміщень та отримає значні кошти від оренди. Ми також сподіваємося на синергетичний ефект – оформлені в інтернет-магазині покупки можна буде одразу відправляти у будь-який куточок України. Для клієнтів Укрпошти робота Головпоштамту також стане зручнішою – всі послуги можна буде отримати в одній операційній залі, що скоротить час обслуговування", – зазначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

За умовами аукціону, переможець зобов'язаний відремонтувати приміщення, зокрема провести реконструкцію системи електропостачання.

Залучені кошти Укрпошта спрямує на розвиток інфраструктури та мережі: на відкриття нових відділень, оновлення матеріально-технічного стану діючих, покращення умов праці персоналу тощо.

Укрпошта планує підвищити тарифи на послуги поштового зв'язку. Це відбудеться в два етапи - з 10 вересня 2018-го і з 1 січня 2019-го. У вересні тариф на пересилку письмової кореспонденції (непріоритетний лист вагою до 50 г, базова величина) зросте на 2 грн. Тариф на посилки без оголошеної вартості, в рамках послуги "Укрпошта Стандарт", масою до 10 кг в межах України – на 3,6 грн (з ПДВ). З 1 січня 2019 року ці послуги подорожчають на 1 і 2,4 грн відповідно.

Зараз ви читаєте новину «Кому Укрпошта здасть в оренду частину Головпоштамту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути