четвер, 03 червня 2021 21:10

Кому пропонують найбільше роботи

Кому пропонують найбільше роботи
Весною найчастіше шукали спеціалістів для ремонту крану, унітазу, встановлення змішувача та водонагрівача. Фото: pixabay.com

Цієї весни найбільше роботи пропонували будівельникам, сантехнікам. Затребувані були малярі.

Так, в інтернеті створили близько 10 тис. замовлень для сантехніків. Це на 50% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Найчастіше шукали спеціалістів для ремонту крану, унітазу, встановлення змішувача та водонагрівача. У середньому за такі послуги платили 590 грн, пише Kabanchik.ua.

Порівняно з минулою весною на 90% зріс попит на малярні роботи. У середньому за замовлення платили 3000 грн. Це на 28% більше, ніж минулого року.

Зріс попит на укладку плитки, штукатурні роботи. Плиточники за свою роботу у середньому брали 5450 грн, штукатурщики - 5600 грн.

На 50% більше роботи, ніж торік, пропонували електрикам. Фахівців просили повісити люстру, замінити проводку та розетки, відремонтувати світильник. За одне замовлення вони у середньому отримували 800 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців кличуть на роботу в Німеччину. Скільки платять

"Високий попит на будівельні та оздоблювальні роботи обумовлений стартом будівельного сезону, який розпочався з приходом тепла і скасування карантину", — розповідає Ольга Сорока, керівник відділу маркетингу.

Також зріс попит на послуги садівників

Зріс попит на послуги майстрів по ремонту великої побутової техніки.

У квітні більшість компаній пропонували зарплату в межах 11-15 тис. грн. 6265 роботодавців готові платити 7-11 тис. грн. У 5115 вакансіях вказали зарплату 15 -19 тис. У 5748 вакансіях зазначили найнижчий заробіток - менш як 7 тис. грн. Найвищу зарплату - від 39 тис. грн вказали у 1290 вакансіях.

Зараз ви читаєте новину «Кому пропонують найбільше роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути