четвер, 28 березня 2013 09:16

Компанія-власник "Жулян" відхрестилася від зв'язків з Іванющенком

Компанія-власник "Жулян" відхрестилася від зв'язків з Іванющенком
Серед власників "Жулян" не знайшли Іванющенка. Фото: kievskaya.com.ua

У компанії "Майстер-Авіа", яка управляє київським аеропортом "Жуляни", заявили, що народний депутат від Партії регіонів Юрій Іванющенко є співвласником компанії.

Про це пише "Комерсант-Україна" у публікації "Майстер-Авіа" спростувала зв'язок з Юрієм Іванющенком".

"Ця людина не є ні прямим, ні опосередкованим власником ТОВ "Майстер-Авіа", - зазначив гендиректор компанії Олексій Яковець.

За його словами, у січні-лютому цього року компанія пройшла юридичний аудит для залучення фінансування проектів аеропорту.

"На підставі висновків аудиту, опосередкованими власниками-бенефіціарами трьох компаній-учасників "Майстер-Авіа" є 6 фізичних осіб. Серед цих осіб немає Юрія Іванющенка", - розповів Яковець.

Розкрити імена бенефіціарів "Майстер-Авіа" він відмовився.

Нагадаємо, про свою причетність до "Жулян" Іванющенко заявив восени 2011 року. Депутат розповів журналістам, що має особистий інтерес до фірми, яка орендує аеропорт "Жуляни", повідомляла "Українська правда".

"Так, я маю відношення (до будівництва в "Жулянах"). Київ повинен мати нормальний аеропорт, і хтось повинен вкладати в це гроші", - сказав тоді Іванющенко.

У лютому 2011 року Київрада передала майно комунального підприємства "Міжнародний аеропорт "Київ" ("Жуляни") в оренду "Майстер-Авіа" на 49 років. Імена її власників до цих пір не розкривалися.

Зараз ви читаєте новину «Компанія-власник "Жулян" відхрестилася від зв'язків з Іванющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути