Ексклюзиви
понеділок, 07 травня 2018 14:45

Клієнти одного з найбільших банків-банкрутів отримають гроші

Клієнти одного з найбільших банків-банкрутів отримають гроші
Вкладники, які ще не отримали відшкодування, зможуть самостійно вибрати один з 13 банків-агентів і отримати свої кошти. Фото: myfin.by

В Україні з 7 травня вкладники Дельта Банку зможуть отримати свої кошти через відділення 13 банків-агентів Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Більш, ніж 311 тис. вкладників неплатоспроможного банку отримають гарантовану суму відшкодування через Автоматизовану систему виплат Фонду гарантування вкладів, повідомили у ФГВФО.

Таким чином, вкладники, які ще не отримали відшкодування, зможуть самостійно вибрати один з 13 банків-агентів і отримати свої кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вкладникам повернули 2,7 мільярда гривень

Виплаті в межах 200 тис. грн підлягає загальна сума 524 млн грн.

Сьогодні з 16,18 млрд грн - загальної гарантованої суми відшкодування вкладникам АТ "Дельта Банк" Фонд виплатив 15,66 млрд грн. Це 96,8%. За відшкодуваннями звернулося майже 254 тис. вкладників банку.

2 березня 2015 року Дельта Банк було визнано неплатоспроможним. Тоді ж ввели тимчасову адміністрацію. Рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку НБУ прийняв 2 жовтня 2015-го. На час введення тимчасової адміністрації обсяг вкладів фізосіб у Дельта Банку становив 31,4 млрд грн, юросіб – 12,4 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Клієнти одного з найбільших банків-банкрутів отримають гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути