понеділок, 05 липня 2021 14:05

Клієнти Monobank зможуть торгувати Bitcoin

Клієнти Monobank зможуть торгувати Bitcoin
Горохівський також анонсував проєкт електронної сім-карти. Фото: pixabay.com

У липні клієнти Monobank зможуть купувати та продавати Bitcoin.

Восени фінустанова завершить інтеграцію з американським майданчиком із торгівлі цінними паперами, повідомив співзасновник мобільного банку Олег Гороховський у Telegram. Реліз картки з можливістю "просто, зручно та прозоро" здійснювати операції з Bitcoin також обіцяють уже цього місяця.

"Monobank завершив розробку інтеграції з криптобіржею та чекає погодження Національного банку", - йдеться у повідомленні.

Гороховський також анонсував проєкт електронної сім-карти, яка стане "глибокою інтеграцією з мобільним оператором". Розробку цієї послуги вже завершують, а реліз запланували на серпень.

Також триває активна розробка так званого "еквайрингу здорової людини". Еквайринг — це можливість для підприємства приймати безготівкову оплату товарів і послуг пластиковими картами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватбанк вибачився за збій і повернув списані гроші

Monobank заснували в січні 2017 року колишні топменеджери Приватбанку Гороховський, Дмитро Дубілет і Михайло Рогальський. Для роботи використовують банківську ліцензію Universal Bank, що належить українському бізнесмену Сергію Тігіпку.

У лютому 2021-го Дубілет та Володимир Яценко вийшли зі складу бенефіціарних власників компанії. Це пов'язано з оголошеними їм підозрами у справі про розкрадання в Приватбанку. Дубілет, якого підозрюють у розтраті 8,2 млрд грн фінустанови, перебуває в розшуку. На початку червня ВАКС заочно його заарештував.

Зараз ви читаєте новину «Клієнти Monobank зможуть торгувати Bitcoin». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути