Ексклюзиви
пʼятниця, 13 липня 2012 10:44

Кияни задекларували 9,7 мільярда доходів

Кияни задекларували 9,7 мільярда доходів
Ірина Носачова: кількість мільйонерів зросла на 256 осіб. Фото: pro-test.org.ua

Громадяни подали більше 62 тис. декларацій про майновий стан та доходи і задекларували біля 9,7 млрд грн у Державній податковій службі у місті Києві.

Про це під час зустрічі зі столичними підприємцями повідомила керівник київської податкової Ірина Носачова, повідомляє прес-служба відомства.

За її словами, згідно з останніми результатами цьогорічної кампанії декларування, кількість мільйонерів зросла на 256 осіб, у порівнянні з минулим роком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черновецький хоче створити інвестиційний фонд

За результатами декларування, сума податку на доходи фізичних осіб до сплати склала 316 млн грн проте, наразі, до бюджету надійшло лише 155 млн грн, повідомила вона.

"Хочу нагадати всім, хто подавав декларації про доходи - згідно з пунктом 179.7 Податково кодексу України, до 1 серпня необхідно сплатити податкові зобов'язання, вказані у поданих деклараціях. За невчасну сплату передбачено штраф та пеню. Не зволікайте, сплатіть вчасно, бережіть свої гроші", - звернулась до присутніх Носачова.

Зараз ви читаєте новину «Кияни задекларували 9,7 мільярда доходів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути