пʼятниця, 15 лютого 2019 16:49

Кияни розрахувалися за світло не з тим постачальником

Кияни розрахувалися за світло не з тим постачальником
До кінця лютого не вірно сплачені кошти повернуть на особисті рахунки клієнтів постачальника універсальної послуги ТОВ "Київські енергетичні послуги". Фото: АиФ-Украина

Частина киян помилково оплатила спожиту у січні електроенергію за рахунком старого постачальника. Сумарно не за адресою сплатили майже 39 млн грн.

Кияни за звичкою оплатили послуги за спожиту в 2019-му електричну енергію на рахунки оператора системи розподілу "ДТЕК Київські електромережі", пояснила прес-служба оператора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянам пояснили, чому за комуналку доведеться платити більше

До кінця лютого кошти повернуть на особисті рахунки клієнтів постачальника універсальної послуги ТОВ "Київські енергетичні послуги".

"Для цього не потрібно оформляти будь-які документи, писати заяви, дзвонити або особисто приходити до центрів обслуговування. Процес продовжиться до кінця лютого", - пояснили у компанії.

З 1 січня 2019 року компанія "ДТЕК Київські електромережі" виконує роль оператора системи розподілу електроенергії в Києві. Водночас постачанням ресурсу населенню та малим непобутовим споживачів займається ТОВ "Київські енергетичні послуги".

Зараз ви читаєте новину «Кияни розрахувалися за світло не з тим постачальником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути