четвер, 09 липня 2020 09:25

"Кинулася по знайомих позичати гроші, але під час карантину ніхто не міг виручити"

"Кинулася по знайомих позичати гроші, але під час карантину ніхто не міг виручити"
Короткострокові кредити зручно брати. Особливо, коли необхідно щось оплатити терміново. Фото: Уніан

Тетяна Недашкевич із Києва під час карантину вперше звернулася по кредит до фінансової компанії ШвидкоГроші.

— Того дня все йшло не так. На роботі повідомили про звільнення, виплатили лише половину зарплати. Потім мені подзвонив лікар "швидкої". Син катався на скейті, невдало приземлився. Сказали, що дитину везуть до лікарні. У нього травмовано череп і хребет. На місці медики повідомили, що лікування й реабілітаційний період будуть складні. В розпачі кинулася по знайомих позичати гроші, але під час карантину ніхто не міг допомогти. Одних звільнили з роботи так само, як і мене. Інші чекали зарплату тільки за кілька місяців, — розповідає 39-річна Тетяна Недашкевич.

Тетяна почала шукати можливі варіанти, де б можна було знайти кошти на лікування сина.

— В інтернеті знайшла сайт компанії ШвидкоГроші. Зателефонувала, пояснила ситуацію. Менеджер запропонувала спершу заповнити анкету. Потім підійти з паспортом та ідентифікаційним кодом до відділення. Щоб підтвердити, що то справді я хочу кредит оформити. Мені видали 10 тисяч гривень позики. Гроші дали одразу готівкою, на два тижні. Це серйозно допомогло вирішити ситуацію в лікарні, покращити стан дитини. Доки син лікувався, я знайшла іншу роботу. Поступово почала віддавати кредит. Щодня на суму позики нараховують 2 відсотки. Виходило, що взяла 10 тисяч гривень. А повернути мала 12,8 тисячі. Змогла за два тижні віддати половину, решту суми реструктуризувала. Зручно тим, що відсоток нараховується лише на тіло кредиту. Тому з часом відсотки зменшуються. Залишилося виплатити майже 3 тисячі гривень. Але я вдячна, хоч кредит і дорогий. Проте рішення по ньому приймалося дуже швидко і ті кошти допомогли в потрібний момент. Сподобалось обслуговування в компанії. Оператори толерантно пояснювали, коли й куди маю заплатити гроші. Радили, як діяти, коли не виходило в потрібний день зробити це.

46-річний Олег ПЕТРОВ із Дніпра неодноразово користувався послугами компанії ШвидкоГроші. Нещодавно брав терміново позику на ремонт автомобіля.

— Машина під час карантину — основний засіб пересування. Моя родина має ферму, варимо сири. Якраз всі доставки перейшли в адресні. Мав терміново шукати кошти, щоб врятувати ситуацію. Попросив кредит 5400 гривень. Мені гроші видали в Дніпровському відділенні буквально за 10 хвилин. Розрахувався з автомайстернею, а вже за тиждень повернув борг компанії. Тут нормально сприймають те, що погашаю кредит достроково. Відповідно, сплатив менше відсотків, — говорить Петров. — Короткострокові кредити зручно брати. Особливо, коли необхідно щось оплатити терміново. Торік ми купували техніку в цех. Випадково побачив дуже вигідну пропозицію по хорошій ціні. Але бракувало грошей. Звертався у ШвидкоГроші по швидкий кредит. Купив техніку. А буквально за чотири дні з нами розрахувалися за продукцію і я погасив позику.

19-річна Тетяна КРАСНОВА із Києва брала кредит, щоб оплатити оренду квартири.

— Із ШвидкоГроші познайомилася торік, як стала студенткою. Підробляла неофіційно офіціанткою. В гуртожитку мені жити не подобалося, хотіла зняти недорогу квартиру. Якось знайшла непогану пропозицію. Але власник хотів, щоб я одразу оплатила перший і останній місяць оренди. В мене коштів бракувало. Оскільки працювала неофіційно, в банку мені кредит не дали б. Вирішила звернутися в фінансову компанію. ШвидкоГроші цілком влаштувала моя неофіційна робота. Вони подзвонили керівнику, перепитали, чи я дійсно там працюю. І видали кошти. Так я орендувала хорошу квартиру, де досі живу. Після того ще кілька разів користувалася швидкими кредитами. Мені зазвичай дуже кортить прикупити щось новеньке з одягу. Взимку знайшла неймовірну сукню. Гроші позичила в ШвидкоГроші. Розрахувалася по кредиту буквально за два дні, як тільки отримала зарплату. Швидкі позики — це дуже зручно, бо не треба позичати в знайомих. А моя подруга завдяки ШвидкоГроші торік купила вигідну путівку на море. Навіть із відсотками по кредиту, їй це обійшлося вигідніше, ніж купувала б звичайний тур. Подобається, що в фінансовій компанії цінують своїх клієнтів. Допоможуть за лічені хвилини. Що довше обслуговуєшся і сумлінніше повертаєш кошти, то більше зростає сума кредиту, яку можна отримати.

Зараз ви читаєте новину «"Кинулася по знайомих позичати гроші, але під час карантину ніхто не міг виручити"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути