понеділок, 23 березня 2020 11:47

Карантин у Києві: скільки коштує проїзд зі спецперепустками

Карантин у Києві: скільки коштує проїзд зі спецперепустками
У Києві з 23 березня громадський транспорт перевозить виключно пасажирів зі спецперепустками з роботи. Фото: facebook.com/Kyivpastrans

У Києві пасажири зі спецперепустками оплачуватимуть проїзд як зазвичай.

Громадський транспорт перевозитиме окремі категорії пасажирів, але не безкоштовно. Люди зможуть придбати квиток, скористатися проїзним, карткою киянина або Kyiv Smart Card, повідомила пресслужба Київської міськдержадміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КМДА оприлюднила схему руху міського транспорту для пасажирів зі спецперепустками

"Прошу не брати штурмом автобуси, тролейбуси чи трамваї. Залишайтеся вдома. Якщо є критична необхідність виїхати в місто, скористайтесь приватним транспортом, таксі або транспортом підприємств, на яких працюєте. Громадський транспорт на період введених обмежень, перевозитиме винятково людей, які працюють, щоб забезпечити життєдіяльність міста", - наголосив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

У Києві з 23 березня громадський транспорт перевозить виключно тих пасажирів, які їдуть на роботу на підприємства, що забезпечують критично важливі сфери життя міста і країни. Такі працівники мають отримати спеціальні перепустки в установі, на підприємстві чи в організації, де працюють. Їздити в транспорті можна за наявності спецперепустки, посвідчення особи та медичної маски.

Зараз ви читаєте новину «Карантин у Києві: скільки коштує проїзд зі спецперепустками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути