середа, 24 квітня 2019 11:25

Хто зможе отримати разові соціальні виплати у травні

Хто зможе отримати разові соціальні виплати у травні
Деякі категорії громадян від 20 березня до 5 травня зможуть отримають щорічну разову соціальну допомогу. Її розмір - від 530 до 3850 грн. Фото із відкритих джерел.

Деякі категорії громадян від 20 березня до 5 травня зможуть отримають щорічну разову соціальну допомогу. Її розмір — від 530 до 3850 грн, повідомили у прес-службі Міністерства соціальної політики України.

Згідно з постановою Кабміну №237 допомогу отримають:

Особи з інвалідністю внаслідок війни — колишні неповнолітні, яким на момент ув'язнення не виповнилося 18 років. В'язні концтаборів, гетто, інших місць примусового тримання.

Особи з інвалідністю внаслідок загального захворювання, трудового каліцтва та з інших причин: I групи — 3850 грн, II групи — 3400 грн, III групи — 2950 грн.

Особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, отримають 3850 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В уряді пропонують повністю відмовитися від російського дизеля та бензину

Члени сімей загиблих і дружини чи чоловіки померлих із інвалідністю внаслідок війни, дружини померлих учасників бойових дій, учасників війни і жертв нацистських переслідувань отримають 840 грн.

Особи, насильно вивезені на примусові роботи, діти партизанів, підпільників, інших учасників боротьби з націонал-соціалістським режимом у тилу ворога — 530 грн.

Цьогоріч у січні-березні чистий прибуток українських банків зріс на 51,7% порівняно з аналогічним періодом 2018-го. Становив 13,2 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Хто зможе отримати разові соціальні виплати у травні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути