субота, 11 лютого 2017 07:40

Гройсман збирається стримувати ціни на продукти

Гройсман збирається стримувати ціни на продукти

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає за необхідне побудувати таку модель, яка буде стримувати зростання цін на споживчі товари.

"Я стурбований ростом цін на молочні продукти. Дуже важливо, щоб ми побудували таку модель, яка буде стримувати зростання будь-яких споживчих цін", – сказав прем'єр на засіданні Кабінету міністрів, повідомляє "Businessua".

Він додав, що уряд має намір підтримувати вітчизняного виробника і на засіданні в середу затвердить розподіл державної підтримки тваринництва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому подорожчало молоко - експерт

Європейська комісія протягом наступних тижнів виділить Україні €600 млн. Про це сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман після зустрічі з президентом Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером у Брюсселі.


"Рішення було прийняте президентом Європейської комісії про виділення Україні у найближчі кілька тижнів макрофінансової підтримки в розмірі 600 мільйонів євро. Це трохи більше 18 мільярдів гривень. Для нас це надзвичайно відчутна підтримка в непростих умовах", - зазначив Гройсман.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман збирається стримувати ціни на продукти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути