пʼятниця, 20 березня 2020 11:45

Державні облігації продаватимуть онлайн

Державні облігації продаватимуть онлайн
ПриватБанк надав можливість купувати та продавати облігації внутрішньої державної позики (ОВДП) в режимі онлайн. Фото: pixabay.com

ПриватБанк надав можливість купувати і продавати облігації внутрішньої державної позики (ОВДП) в режимі онлайн. Про це повідомляє пресслужба Приватбанку.

Тепер клієнтам не потрібно відвідувати відділення банку, а оформлення угоди займає мінімум часу.

У розділі "Послуги" меню "цінні папери" необхідно просто вибрати ОВДП, які відповідають інвестиційним потребам клієнта, заповнити необхідні параметри і підписати за допомогою ЕЦП/Кеп сформовані документи про відкриття рахунка в цінних паперах і придбання ОВДП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Долар не перестає дорожчати, а євро перевалив за 30 грн

Крім того, в Приват24 у клієнтів є можливість бачити в режимі онлайн поточні котирування Приватбанку на продаж ОВДП, їхні основні параметри випусків, отримувати інформацію про котирування ОВДП на фондовій біржі, бачити залишки придбаних ними ОВДП, переглядати операції з ОВДП (виписки) за обраний період часу і контролювати свій портфель у цінних паперах, в т.ч. надходження купонних платежів і грошових коштів за погашення ОВДП.

Приватбанк відмовився на час карантину від обміну готівкової валюти. Однак пропонує клієнтам альтернативу. Купити чи продати долари можна безготівково онлайн через мобільний банк Privat24 та мережу терміналів самообслуговування.

Зараз ви читаєте новину «Державні облігації продаватимуть онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути