четвер, 18 травня 2017 12:23

Фонд гарантування продає вертоліт за 1 млн грн

Фонд гарантування продає вертоліт за 1 млн грн
Фонд гарантування продає вертоліт за 1 млн грн. та 2 літаки "Boeing" за понад 224 млн грн. Фото: brownaircraftsales.com

Фонд гарантування вкладів продає вертоліт за 1 млн грн та 2 літаки Boeing за понад 224 млн грн.

Вони були у власності ліквідованих банків, повідомляє прес-служба ФГВФО.

"Щотижня на продаж через систему "Prozorro.Продажі" виставляють по одній тисячі активів банків, що ліквідують. Переважна більшість лотів – права вимоги за кредитами. При цьому забезпеченням виконання за зобов'язаннями може бути все – від елітної нерухомості до приватних літаків та теплоходів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продають активи 53 банків-банкрутів

19 травня відбудеться аукціон з продажу права вимоги за кредитом ПАТ "Банк Камбіо", у забезпечення за яким передали пасажирський вертоліт Еuгосорtег АS350ВА. Він розташований на одному зі столичних вертолітних майданчиків.

Компанія-позичальник зареєстрована у Києві, сфера діяльності – оптова торгівля хімічними продуктами. Початкова ціна реалізації активу на повторних торгах – 1 069 954,21 грн.

23 травня проведуть аукціон з продажу прав вимоги за кредитним договором, у забезпечення за яким передали два пасажирські літаки Boeing 735-500. Актив АТ "Златобанк" виставляють на повторні торги із початковою ціною реалізації 224 447 134,40 грн.

Компанія-позичальник не перебуває в процесі припинення і веде активну діяльність на вітчизняному ринку пасажирських авіаперевезень.

Детальні умови можна подивитися на сайті Фонду. Заявки на участь у торгах приймають до 22 травня.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб планує до кінця 2017 року внести до бази виплат через автоматизовану систему інформацію про всіх вкладників неплатоспроможних банків, які мають право на отримання гарантованого відшкодування.

Фонд підписав договори і надав доступ до системи банкам-агентам Правексбанк, "Альфа-Банк", Кредобанк, Укргазбанк, ПУМБ, "ТАСкомбанк" та "Південний".

Зараз ви читаєте новину «Фонд гарантування продає вертоліт за 1 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути