Ексклюзиви
пʼятниця, 02 листопада 2018 11:52

Європа стає ближче: з українських аеропортів стартували нові рейси

Європа стає ближче: з українських аеропортів стартували нові рейси
Wizz Air відкрила 6 нових рейсів з Києва, Львова та Харкова. Фото: www.rbc.ua

В Україні з'явилися 22 нові авіарейси.

"Я мріяв про це, коли 11 червня минулого року ми відкривали символічні двері в Європу, коли запроваджували безвізовий режим. Тепер розширюємо можливості подорожей для українців за конкурентними цінами. Безвіз діє, а Європа стає все ближчою та доступнішою", - написав у Facebook президент Петро Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З України стартують нові авіарейси

За його словами, із українських аеропортів стартували 22 нові рейси. Найбільше з них робитиме лоукостер Ryanair. Це 12 рейсів із Києва і 5 зі Львова. Ryanair польоти в Україну розпочав 3 вересня на напрямку Київ – Берлін.

Нові рейси відкриють авіакомпанії Wizz Air, Tarom та Atlasglobal. Перша відкрила 6 нових рейсів із Києва, Львова та Харкова. Румунська авіакомпанія Tarom відкрила рейс Одеса – Бухарест. Atlasglobal виконуватиме рейси Одеса - Стамбул із періодичністю 4 рази на тиждень.

Лоукост авіакомпанія Ryanair розпочне польоти із "Борисполя" у ще 5 країн Європи – Польщі, Іспанії, Великої Британії, Литви та Словаччини. Рейси відбудуться до 2 польських міст – Варшави та Бидгоща, а також до Барселони, Лондона, Вільнюса та Братислави.

Зараз ви читаєте новину «Європа стає ближче: з українських аеропортів стартували нові рейси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути