Ексклюзиви
понеділок, 14 листопада 2016 09:32

Експерти розповіли, скільки коштує відпочинок на новорічні свята

Експерти розповіли, скільки коштує відпочинок на новорічні свята

Українці почали активно планувати новорічні свята. Із 30 грудня по 4 січня у Львові забронювали 72% номерів, у Києві — 54%, в Одесі — 48%.

Хітом новорічного відпочинку, як і в минулі роки, стануть Карпати. Але ще можна підшукати номери із заїздом 30 грудня і виїздом 3 січня, пише UBR.

Ціни за номер на двох за чотири ночі — від 9,6 до 13,6 тис. грн. Плюс — їжа в ресторанах, хоча в деяких будинках і віллах передбачена можливість готувати самому.

В Івано-Франківську із 30 грудня по 4 січня номер на двох обійдеться від 6 тис. (за маленький - всього 21 м, але романтичний) до 11,4 тис. грн за трикімнатні апартаменти у 91 "квадрат". А в Закарпатті пропонують розміщення від 9 тис. грн за номер "класік" до 12,6 тис. грн за "люкс".

В Ужгороді бронюють номери теж активно - зайняті 66% номерів, виставлених на сайті.

Холодне море не кожному до вподоби. Але в Одесі знайдеться заняття за будь-якої погоди. П'ять днів на двох на Дерибасівській коштуватимуть від 8,2 тис. грн (зі сніданками). А на Грецькій — від 3,6 тис. грн. Якщо готові жити в хостелі, то є дешевші варіанти. Наприклад, двомісні номери після 1 січня по 300 грн. Правда, туалет і ванна у цьому варіанті загальні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди дешево їдуть відпочити українці в листопаді

Є охочі зустріти Новий рік у будинку за містом. Під Харковом зняти двоповерховий будинок з усіма зручностями на чотирьох осіб у звичайні дні коштує 800 грн. Але на зимові свята ціни підвищені. "Із 31 грудня по 2 січня і 7-8 січня зняти будинок можна за 2 тис. грн/добу, в інші дні до 14 січня по 1,5 тис. грн, потім — звичайні ціни", — розповіли орендодавці.

Незалежно від регіону, бюджет виїзного новорічного свята від 5 тис. до 15 тис. грн. на двох, без особливого шику - лише проживання. З урахуванням дороги, їжі та розваг — множимо на два. Показово, що середня ціна на п'ять днів скромних новорічних апартаментів, незалежно від регіону, майже така ж, як середня зарплата в Україні (5358 грн.)

Зараз ви читаєте новину «Експерти розповіли, скільки коштує відпочинок на новорічні свята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути