понеділок, 20 січня 2014 12:41

ДСОшники за 2 мільйон замовили телефонний зв'язок для охорони

ДСОшники за 2 мільйон замовили телефонний зв'язок для охорони
Зв'язок для охорони обійдеться у 2 млн грн. Фото: gsmalarm.su

Управління Державної служби охорони при ГУ МВС в Одеській області замовило послуги мобільного та місцевого телефонного зв'язку для організації охорони на загальну суму майже 2 млн грн.

Інформація про відповідні акцепти опублікована у "Віснику державних закупівель" №6.

Так, послуги стільникового зв'язку для організації системи охорони об'єктів стандарту GSM/GPRS - CDMA з виділенням репітерів та встановленням додаткового обладнання надасть ПАТ "МТС Україна" за 543 тис. 802 грн.

У свою чергу, ПАТ "Київстар" отримало акцепт на надання послуги стільникового зв'язку для організації системи охорони об'єктів різної форми власності стандарту GSM з виділенням окремих груп користувачів на власному обладнанні та наданням для використання внутрішніх технологічних частот за 521 тис. 637 грн.

Замовлено також послуги місцевого телефонного зв'язку загального користування з під'єднанням пристрою охоронної сигналізації до лінії діючого телефону та виділення з'єднувальних ліній прямого живлення для організації системи діючих комунікацій на низці АТС.

Акцепти отримали Одеська філія ПАТ "Укртелеком" (609 тис. 666 грн), ПАТ "Фарлеп-Інвест" (70 тис. 926 грн) і ТОВ "ЦСС" (174 тис. 290 грн).

Зараз ви читаєте новину «ДСОшники за 2 мільйон замовили телефонний зв'язок для охорони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути