середа, 13 листопада 2013 13:22

Дружина Табачника з'їздила за державні гроші до Москви

Дружина Табачника з'їздила за державні гроші до Москви
Кохану Наполеона Жозефіну в "Наполеоні й корсиканці" грає дружина українського міністра освіти Дмитра Табачника - Тетяна Назарова. Фото: gorod-online.net

Департамент культури Київської міської державної адміністрації (КМДА) витратив 801 тис. 130 грн 2 коп. на проведення днів Києва у російській столиці Москві. Проходив захід 17-19 жовтня.

Про це повідомляє "Вісник державних закупівель".

Голова КМДА Олександр Попов зустрівся з мером російської столиці Сергієм Собяніним, подарував москвичам зменшену копію пам'ятника письменнику Михайлу Булгакову, фотоальбоми та букети квітів. У клубі "Арена Хіп Шоу" змагалися українські та російські спортсмени з паркуру, фрірану та воркауту.

Серед українських делегатів були єпископ Боярський Феодосій та протоієрей Віктор Іващук. Обидва - представники церкви московського патріархату.

Також держава оплатила поїздку до Москви українському Ансамблеві імені Вірського і Київському театру російської драми імені Лесі Українки. Наші актори показали москвичам вистави "Насмішкувате моє щастя" та "Наполеон і корсиканка". Кохану Наполеона Жозефіну в "Наполеоні й корсиканці" грає дружина українського міністра освіти Дмитра Табачника - Тетяна Назарова. Вона теж відвідала Москву за державні гроші, повідомили Gazeta.ua в Театрі російської драми.

Делегати поклали квіти до могили невідомого солдата і стели в Олександрівському саду. Побували в Національному культурному центрі України на художній виставці, присвяченій 1025-річчю Хрещення Київської Русі. Там же Попов роздав медалі ветеранам.

Закінчилися дні Києва відвідинами московського храму Христа Спасителя - того самого, де 2012 року панк-група "Pussy Riot" виступила з піснею "Богородица, Путина прогони". Учасниці групи критикували зв'язок керівництва московського патріархату зі спецслужбами та російським президентом Путіним.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Табачника з'їздила за державні гроші до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути