вівторок, 15 березня 2011 17:01

"Донецькі" без конкурсу отримали 100-мільйонне замовлення до Євро-2012

"Донецькі" без конкурсу отримали 100-мільйонне замовлення до Євро-2012

Донецька компанія "Донспецмонтаж" без проведення тендеру отримала підряд на будівництво диспетчерської вежі в аеропорту "Донецьк" вартістю понад 100 млн. гривень.

Про це пише портал "Дело" із посиланням на офіційний портал Вісника державних закупівель.

За інформацією видання, Національне агентство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу виділить 101 млн гривень на виконання "комплексу будівельно-монтажних, пусконалагоджувальних та інших робіт з урахуванням обладнання верхнього поверху об'єктів: аеродромно-диспетчерської вежа з комплексом будівель і споруд на території КП "Міжнародний аеропорт Донецьк" (I черга).

Закупівля робіт буде здійснена держпідприємством "Дирекція з капітального будівництва та реконструкції Міжнародного аеропорту "Донецьк" без проведення тендеру - за процедурою закупівлі в одного учасника.

Учасником переговорів є лише одна компанія - донецька "Донспецмонтаж", яка і запропонувала спорудити диспетчерську вежу з комплексом будівель і споруд за 101,023 млн. гривень.

Термін виконання робіт - до кінця 2011 року.

"Донспецмонтаж" розширила список донецьких компаній, які отримують великі замовлення в рамках підготовки України до Євро-2012.

Так, наприклад, раніше фірма "Донбасінформзв'язоксервіс" стала переможцем тендеру на проектно-вишукувальні та будівельні роботи по об'єкту: "Будівництво підстанції 110/10 кВ на НСК "Олімпійський" з підключенням від РУ-110 кВ підстанції "Московська" за 314,463 млн. гривень.

Також варто нагадати, що з квітня 2010 року стадіон і аеропорт до Євро-2012 у Львові будує донецька фірма "Альтком".

Ця ж компанія буде будувати трасу Львів-Краковець. Восени 2010 року вона стала генпідрядником автодорожнього будівництва без тендеру.

Зараз ви читаєте новину «"Донецькі" без конкурсу отримали 100-мільйонне замовлення до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути