Ексклюзиви
четвер, 15 листопада 2018 09:25

Директор групи East Europe Petroleum прокоментувала скандал з документами на отримання спецдозволів на видобуток

Директор групи East Europe Petroleum прокоментувала скандал з документами на отримання спецдозволів на видобуток
Директор групи East Europe Petroleum (ЕЕР) Марія Мартиненко заперечує звинувачення журналістів у використанні компанією фіктивної адреси

Директор групи East Europe Petroleum (ЕЕР) Марія Мартиненко стверджує, що документи, подані компанією в Держгеонадра, мають схожість з документами інших компаній, оскільки їх готувала консалтингова компанія.

Про це вона заявила в інтерв'ю виданню "LB.ua".

За словами Мартиненко, адаптацію обґрунтування для ДГС готувала консалтингова компанія.

"Раніше я говорила про залучення аутсорсу. Їхнє завдання – привести документи у відповідність з вимогами закону, оскільки у випадку з EEP навіть незначні відхилення чи помилки можуть коштувати відмови в прийнятті документів з боку ДГС", - говорить Мартиненко.

При цьому директор групи EEP заперечує звинувачення журналістів у використанні компанією фіктивної адреси, заявляючи про те, що вона дісталася компанії від попередніх власників.

"Фіктивна адреса — це адреса, за якою зв'язок з компанією відсутній або очевидно неможливий. Наша адреса використовується для офіційного листування, на неї оформлялися спецдозволи, податкова реєстрація. Офіс з такою юридичною адресою, приміщенням і всім необхідним офісним обладнанням нам дістався у спадок. Наскільки я знаю, вона незмінна з першого дня існування", - сказала Мартиненко.

Директор групи EEP повідомила, що розміщення офісу в Полтаві вигідне, враховуючи територіальне розміщення технологічних ресурсів.

"Ми з вами спілкуємося в Полтаві з тієї причини, що саме тут знаходиться центр інтересів, площі та виробничі потужності", - наголосила Мартиненко.

Нагадаємо, раніше журналісти опублікували документи EEP на отримання спеціальних дозволів на розробку родовищ, подані в Держгеонадра. Документи EEP були заповнені почерком, схожим із документами інших компаній, і навіть мали однакові помилки.

Зараз ви читаєте новину «Директор групи East Europe Petroleum прокоментувала скандал з документами на отримання спецдозволів на видобуток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути