понеділок, 16 травня 2016 14:06

Дачу під Києвом можна орендувати за 3 тис. грн

Дачу під Києвом можна орендувати за 3 тис. грн
allsosnovo.ru

Цьогоріч орендарі активніше цікавляться будинками за містом. Готові віддати 6-10 тис. грн на місяць. Торік найбільший попит мали дачі по 2-4 тис. грн. Про це Gazeta.ua розповіла рієлтор агентства "Альянс Брок" Ірина Кулакова.

"Більшість орендарів хочуть заїхати першого червня. Торік було багато охочих заселитися 1 травня. Нині через дощі й холодну погоду орендарів це не цікавить, бо в багатьох будинках немає гарячої води й опалення", – говорить рієлтор.

Найчастіше дачу орендують на три літні місяці.

"Цьогоріч більшість орендарів шукають будинок на літо з душем і вбиральнею в будинку. За такий готові платити 6-10 тисяч гривень. Багато власників підняли ціни. За дачу, що торік коштувала 8 тисяч гривень на місяць, нині просять 10 тисяч. Більше за все пропозицій від 10 тисяч і вище", – пояснює Кулакова.

За 2-4 тис. грн можна винайняти будинок із душем і вбиральнею надворі. Ділянку просять доглядати орендарів. Раз чи двічі на тиждень для цього приїжджатимуть господарі.

"У 80% випадків дачі орендують родини з дітьми різного віку - від малюків до підлітків. Ще невелика категорія орендарів - люди похилого віку", – каже рієлтор.

Нагадаємо, російські туристи відмовилися відпочивати у Криму.

Зараз ви читаєте новину «Дачу під Києвом можна орендувати за 3 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути