вівторок, 01 січня 2019 21:10

Чому українці часто міняють роботу

Чому українці часто міняють роботу
Найчастіше роботу міняють через невиплату чи затримку зарплати, хамське відношення керівництва, неграмотне управління персоналом, нестабільність компанії. Фото: wolkanal.wordpress.com

В Україні порівняно з попередніми роками пришвидшився потік кадрів. 10 років тому було несерйозним працювати в компанії 1 рік. Зараз це нормально, розповіла Gazeta.ua Інна Новицька, власниця компанії з підбору персоналу "Нова персона".

"Той, хто працевлаштований неофіційно може змінювати роботу щомісяця. Якщо щось не подобається, то він просто отримує заробітну плату і далі не виходить на роботу. Молоді кадри взагалі можуть звільнитися, якщо на них керівник підвищив голос, крісло не зручне чи немає кавового апарату в коридорі", - говорить експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На що роботодавці звертають увагу під час прийому на роботу

Найчастіше роботу міняють через невиплату чи затримку зарплати, хамське відношення керівництва, неграмотне управління персоналом, нестабільність компанії.

"Сьогодні українці зрозуміли, що чим більше вони вкладають у себе, тим більша їх ринкова вартість. Тому активно відвідують освітні заходи, конференції, масово вивчають іноземні мови", - підсумувала Інна Новицька.

Повну версію інтерв'ю з Інною Новицькою читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «Чому українці часто міняють роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути