середа, 02 травня 2018 13:11

Чиновники закупили горілки на понад 151 тис. грн

Чиновники закупили горілки на понад 151 тис. грн
Підприємство "Гарант-Сервіс" входить у структуру Держуправління справами та обслуговує Адміністрацію президента, Кабмін, Верховну Раду, РНБО. Фото: agroday.com.ua

27 квітня держпідприємство "Гарант-Сервіс" уклало договір з Житомирським лікеро-горілчаним заводом на постачання горілки на 151,322 тис. грн.

За інформацією публічних закупівель Prozorro, закупили 650 пляшок горілки "Президентський стандарт", 210 пляшок горілки "Старий Житомир оновлена". Також 220 пляшок "Житомирський стандарт" і 100 - "Житомирська на бруньках". Крім того, придбали 15 сувенірних наборів у вигляді музичних ящиків з горілкою "Президентський стандарт" всередині, повідомляє "Радіо Свобода".

Підприємство "Гарант-Сервіс" входить у структуру Держуправління справами та обслуговує Адміністрацію президента, Кабмін, Верховну Раду, РНБО та інші органи влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші на вітер: чиновники накупили цяцьок на 100 тис. грн

Крім того, в останній тиждень минулого року Держуправління справами перерахувало на "Гарант-Сервіс" 182,1 тис. грн за послуги харчування на заходах за участю президента Петра Порошенка.

Нацбанк 2 квітня 2018-го за результатами тендеру замовив у ТОВ "Міжнародно-діловий центр" послуги з організації конференції за 1,67 млн грн. У прес-службі НБУ зазначили, що регулятор проводить щорічну міжнародну науково-практичну конференцію спільно з Народовим банком Польським. Усі витрати розподіляють порівну між двома центральними банками.

Зараз ви читаєте новину «Чиновники закупили горілки на понад 151 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути