субота, 16 вересня 2017 12:52

Через Ефіріум і блокчейн робити бізнес з кимось, кого не знаєте?

Ви коли-небудь замислювалися чи можна мати бізнес-відносини з кимось, кого ви зовсім не знаєте? А це можливо. Зараз технічно це питання вже вирішене. У свої стартапи можна залучати мільйонні кошти від інвесторів, яких особисто ви можете зовсім і не знати. Таку можливість дає змогу швидко і безпечно здійснювати технологія блокчейн і нова криптовалюта Ефіріум.

 

Ethereum (від англ. Ether [iːθə] - "ефір", Ефіріум) - платформа для створення децентралізованих онлайн-сервісів на базі блокчейна (Đapps, Decentralized applications, децентралізованих додатків), що працюють на базі розумних контрактів. Реалізована як єдина децентралізована віртуальна машина. Був запропонований засновником журналу Bitcoin Magazine Віталіком Бутеріним в кінці 2013 року, мережа була запущена 30 липня 2015 року. Будучи відкритою платформою (open source), Ethereum значно спрощує впровадження технології блокчейн, що пояснює інтерес з боку не тільки нових стартапів, але і найбільших розробників ПЗ, таких як Microsoft, IBM і Acronis. Помітний інтерес до платформи проявляють і фінансові компанії, включаючи Сбербанк.

Технологія Ethereum дає можливість реєстрації будь-яких угод з будь-якими активами на основі розподіленої бази контрактів типу блокчейн, не вдаючись до традиційних юридичних процедур. Ця можливість є конкурентною по відношенню до існуючої системи реєстрації угод. На думку журналу The Economist, технологія "розумних контрактів" знаменує собою нову еру в фінансових технологіях.

Ефіріум має ряд переваг в порівнянні з біткоінами. Саме Ефіріум обирають безліч проектів, що успішно вийшли на ICO на його платформі.

Криптовалютний краудфандінг за допомогою ICO, як правило, займає менше часу, ніж аналогічні ініціативи на Kickstarter або Indiegogo. Наприклад, децентралізована компанія Digix DAO of Singapore, з метою фінансування своєї платформи на ланцюжку ETH, зібрала 5,5 млн доларів США за 12 годин. Зростання ринку монет додатків на основі Ефіріума вражає уяву: капіталізація токенів Golem (GNT) становить 80 млн доларів, а токенів Augur (REP) - близько 150 млн.

Платформа Ethereum за допомогою розумних контрактів може застосовуватися в різних областях, але головним напрямком є ​​використання її в якості криптовалюти. Про свій інтерес до платформи заявили різні організації, включаючи Microsoft, IBM і JPMorgan Chase. Bloomberg Businessweek стверджує, що розподілене програмне забезпечення Ethereum може бути використано усіма, кому потрібен захист від несанкціонованого втручання. Ви можете спокійно робити бізнес з кимось, кого ви не знаєте, тому що умови прописані в смарт-контракт, вбудований в блокчейн.

ICO перспективного проекту на платформі Ефіріум здатне принести багато вигод інвесторам-власникам токенів, які отримали або їх придбали на початковому етапі, оскільки ціна токенів у таких проектах, в більшості випадків, тільки піднімається, а не опускається в порівнянні зі стартовою.

Менеджмент компанії PrivateFX оголосив, що майбутній банківський форекс-брокер проведе своє ICO на платформі Ethereum (Ефіріум), тобто там же, де це роблять всі найбільш успішні проекти, які проводять ICO. Радимо читачам познайомитися ближче з перспективною криптовалютою Ефіріум. У разі зацікавленості, завести собі гаманець на Ефіріумі і, за бажанням, запастись цієї криптовалютою для участі в майбутньому ICO брокерської компанії PrivateFX.

Зараз ви читаєте новину «Через Ефіріум і блокчейн робити бізнес з кимось, кого не знаєте?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути