середа, 31 серпня 2011 22:27

Чечетов: "Проект бюджету на 2012 рік убезпечить Україну від світової кризи"

Чечетов: "Проект бюджету на 2012 рік убезпечить Україну від світової кризи"

У проекті державного бюджету на 2012 рік будуть закладені компенсаторні механізми, які мають убезпечити Україну від світових кризових процесів.

Про це УНН сказав перший заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов.

"Найважливішим законопроектом на осінній сесії, звісно, є проект державного бюджету. До 15 вересня, згідно із Конституцією, уряд має направити проект цього документу до Верховної Ради, і далі він пройде процедуру розгляду та прийняття", - зазначив Чечетов.

За його словами, поточного року, на відміну від "помаранчевого" періоду, процедуру розгляду проекту держбюджету не буде зірвано.

"За місяць до Нового року бюджет буде ухвалено. Це буде бюджет розвитку, в якому будуть закладені кошти на інфраструктуру, будівництво соціальних об'єктів. Слід взяти до уваги той факт, що із США на світ насувається економічна криза. Тому для того, аби мінімізувати вплив фінансових катаклізмів на нашу країну, в бюджеті будуть закладені відповідні компенсаторні механізми", - додав нардеп.

Нагадаємо, 10 серпня Прем'єр-міністр України Микола Азаров сказав, що уряд звершує роботу над проектом бюджету на 2012 рік.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов: "Проект бюджету на 2012 рік убезпечить Україну від світової кризи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути