вівторок, 03 вересня 2013 10:49

Бюджет Криму схудне на 3 мільйони через дорогу до "чайного будиночка" Януковича

Республіканський комітет Автономної республіки Крим з будівництва та архітектури  за 2,8 млн грн замовив  у ТОВ "Кримекспертконсалтинг" капітальний ремонт вулиці Янтарна в смт. Відрадне.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

До кінця року за кошти кримського бюджету на цій вулиці повинні влаштувати нову підпірну стіну, асфальтобетонне покриття, металеву бар'єрну огорожу й парапет,  замінити люки, встановити дорожні знаки.

Смт. Відрадне належить до Масандрівської селищної ради, що під Ялтою. Раніше тут було історичне приміщення винзаводу ""Магарач" (стара адреса - вул. Янтарна,7), а також 180-річні підвали, в яких зберігалася наукова колекція вин.

"Магарач" межував з так званим "чайним будиночком" президента Віктора Януковича. На початку літа цього року будівлю вин заводу, підвали й дослідницькі майданчики були остаточно знищено.

  Вулиця Янтарна підходить впритул до маєтку Віктора Януковича (обведено червоним) та знищених виноградників “Масандри” (над маєтком).
Вулиця Янтарна підходить впритул до маєтку Віктора Януковича (обведено червоним) та знищених виноградників “Масандри” (над маєтком).

Компанію "Кримекспертконсалтинг" заснували в листопаді 2010 у Сімферополі двоє кримчан - Олександр Бєлічко та Валерій Пісня. Наприкінці 2011 році одноосібним власником фірми став Микола Петренко з Макіївки, Донецька область. Раніше ця компанія тендерів не вигравала.

Зараз ви читаєте новину «Бюджет Криму схудне на 3 мільйони через дорогу до "чайного будиночка" Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути