четвер, 06 грудня 2012 23:00

Брати гроші в МВФ готові всі, крім комуністів - Святаш

Брати гроші в МВФ готові всі, крім комуністів - Святаш
Фото: comments.ua

До співпраці з Міжнародним валютним фондом (МВФ) готові всі парламентські фракції, крім Комуністичної партії України (КПУ).

Таку думку висловив народний депутат від фракції Партія регіонів Дмитро Святаш у ефірі "Ера-FM".

"Я думаю, що депутати всіх фракцій, за винятком комуністів, готові до співпраці з МВФ. У них, наскільки я знаю, ідеологічна позиція. Решта вважають, що потрібно співпрацювати з міжнародними інституціями, у першу чергу з МВФ, бо це дійсно найдешевше фінансування", - сказав Святаш.

За його словами, влада не піде на підвищення тарифів на газ для населення, що є однією з вимог МВФ для виділення чергового траншу кредиту.

"На жаль, у нас з МВФ дуже різні позиції стосовно тарифної політики на побутовий газ, тепло електроенергію. Ми не можемо підвищити тарифи, тому що і купівельна спроможність, і влада не допустить, щоб наші люди мали платити те, що платити вони не можуть "завдяки" ганебній газовій угоді. Вартість газу, яка закладена в цей бюджет - це 416 доларів. Це найвища ціна", - зазначив Святаш.

Зараз ви читаєте новину «Брати гроші в МВФ готові всі, крім комуністів - Святаш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути