пʼятниця, 10 березня 2017 09:01

Бізнес на ковбасі окупиться за два роки
8

Олександр Затворныцький з дружиною Асею
Найпопулярніша ковбаса чірозо
Ковбаса, яку виробляють підприємці

Бізнес на ковбасі окупиться за два роки. Про це Gazeta.ua розповів Олександр Затворницький. Він з дружиною Асею півроку займається улюбленою справою — виготовляє в'ялену ковбасу. Аналогів такої в Україні нема.

"Власну справу почав після подорожі в Іспанію. Коли подорожували, в звичайних магазинах купували звичні для іноземців продукти: сир, ковбасу. Нам з дружиною дуже сподобалась місцева ковбаса чірозо в травах. Згодом вирішив спробувати зробити партію для себе. А коли скуштували друзі й знайомі, то стали замовляти собі", - розповів Олександр, власник компанії Local Foodie.

Чоловік любить готувати. Ще коли працював у сфері продажів, разом із дружиною влаштовував "звані вечері". Туди запрошував гостей і презентував страви різноманітних кухонь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провідник потяга заробляє 5000 євро - українка про життя в Швейцарії

"Справу почав із приготування 2-3 кілограмів продукту на замовлення. Для виготовлення ковбаси використовуємо погріб старовинного маєтку в Одеській області. Там зробили невеликий ремонт. Ковбаса в'ялиться від 4 до 6 тижнів. Найдовше якраз зріє чірозо. Але її найбільше люблять, бо немає сала", - розповідає Олександр.

Кілограм ковбаси коштує 300 грн. Для справи чоловік придбав професійну м'ясорубку і шприц для начинки ковбас із нержавіючої сталі. Зараз підприємці готуються до виставки ковбас. Зізнаються, що мають замовлення для ресторанів і магазинів.

"Ковбаса дуже смачна. А головне, що її багато не з'їсиш. Чоловікові, щоб наїстися вистачить 120 грамів. Жінці вдвічі менше. Вона дуже ситна", - пояснив підприємець.

Зараз ви читаєте новину «Бізнес на ковбасі окупиться за два роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути