середа, 24 липня 2013 10:18

Біля села з теплицями Фірташа прокладуть асфальт за 4,8 мільйона

Біля села з теплицями Фірташа прокладуть асфальт за 4,8 мільйона
У селі Хатки прокладуть асфальт майже за 5 млн грн. Фото: vperedsp.ru

Комунальне підприємство "Сков'ятин" Сков'ятинської сільради Борщівського району Тернопільської області за 4,81 млн грн замовило у компанії "Венер" капітальний ремонт вулиці Хатки в селі Сков'ятин.

Інформація про цю тендену угоду опублікована у "Віснику державних закупівель".

Гроші виділені з місцевого бюджету. За них мають терміново - до кінця вересня цього року - відремонтувати вулицю. Терміновість пояснили тим, що у жовтні середня температура у Тернопільській області становить 7,4 градуса. Це, нібито, може завадити дотриманню всіх технологічних норм при будівництві. При цьому самі будівельні роботи здійснюватимуть упродовж трьох місяців.

На доказ необхідності термінового ремонту селяни також надали листи місцевого управління Державної служби з надзвичайних ситуацій та відділу охорони здоров'я Борщівської РДА про те, що поганий стан дороги по вулиці Хатки не дає можливості пожежним та медичним автомобілям своєчасно прибувати за викликом. Місцеві мешканці повідомили, що у зв'язку із відсутністю належного асфальтного покриття також є проблеми з проїздом маршрутного автобусу.

Через це торги провели за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника".

Нагадаємо, село Сков'ятин розташоване неподалік від села Синьків, де народився олігарх Дмитро Фірташ. В цьому селі мати мільярдера Марія Фірташ керує низкою компаній, які ведуть тепличний бізнес. Раніше держбюджет виділив 110 млн грн на реконструкцію дороги до фірташівських теплиць.

Зараз ви читаєте новину «Біля села з теплицями Фірташа прокладуть асфальт за 4,8 мільйона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути