середа, 04 грудня 2019 01:36

Азербайджанці купили мобільного оператора України

Азербайджанці купили мобільного оператора України
Vodafone купили азербайджанці. Фото: РБК

NEQSOL Holding оголосив про успішне фінансування з боку J.P. Morgan Securities Plc і Raiffeisen Bank International A.G. і про завершення придбання 100% акцій Vodafone Україна через азербайджанську телекомунікаційну компанію ТОВ Bakcell.

J.P. Morgan виступила фінансовим консультантом Bakcell, а також спільно з Raiffeisen Bank International A.G. (RBI) організувала фінансування угоди за участю групи міжнародних банків та інституційних інвесторів, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зміна власника не вплине на операційну діяльність Vodafone Україна, компанія продовжить надавати послуги під брендом Vodafone і виконувати всі зобов'язання перед співробітниками, клієнтами та партнерами.

В рамках угоди МТС через свою 100% дочірню компанію Allegretto s.a.r.l. продала 100% -ву частку в компанії Preludium B.V. (Нідерланди), єдиному акціонеру ПрАТ ВФ Україна, за $734 млн, включаючи відкладений платіж на суму близько $ 84 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні запустили миттєві перекази через Viber без номера картки

Нагадаємо, місяць тому Антимонопольний комітет дозволив азербайджанській компанії Bakcell купити мобільного оператора Водафон Україна. Про суму та умови угоди тоді не повідомлялося.

Зараз ви читаєте новину «Азербайджанці купили мобільного оператора України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути