понеділок, 20 травня 2013 20:52

Азаров доручив придбати вітчизняні поїзди, що їздять не гірше за "Hyundai"

Азаров доручив придбати вітчизняні поїзди, що їздять не гірше за "Hyundai"
Микола Азаров Фото: lenta-ua.net

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив міністерствам придбати два швидкісних електропоїзди виробництва "Крюківського вагонобудівного заводу". Про це йдеться у протоколі № 33 засідання Кабміну від 15 травня 2013 року, пише "Економічна правда".

"Мінінфраструктури разом з Мінфіном, Міністерством промислової політики вирішити питання закупівлі двох швидкісних електропоїздів виробництва ПАТ " Крюківський вагонобудівний завод", - сказано у документі.

Згідно із документом, Мінінфраструктури та Мінфіну при формуванні першочергових інвестпроектів (в рамках програми активізації розвитку економіки) доручено визначитися щодо механізмів фінансування заходів з придбання у вітчизняних виробників рухомого складу міського електротранспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівників Укрзалізниці звільнили за те, що вони обігнали Hyundai на вітчизняному потязі

"Першому віце-прем'єр-міністрові Арбузову С. Г. взяти під особистий контроль питання задоволення мінімальних потреб залізниць в електровозах у результаті закупівлі техніки іноземного виробництва", - сказано у документі.

Нагадаємо, у вересні 2012 року Азаров заявляв, що "Крюківський вагонобудівний завод" може отримати замовлення на 500 приміських поїздів і десятки поїздів міжнародного сполучення. Тоді ж голова наглядової ради підприємства Володимира Приходька повідомив, що завод готовий в 2013 році сертифікувати перші приміські поїзди для продажу в Україні.

Раніше Азаров заявляв, що Крюківський вагонобудівний завод створив поїзд не кращий і не гірший за "Hyundai".

Зараз ви читаєте новину «Азаров доручив придбати вітчизняні поїзди, що їздять не гірше за "Hyundai" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути