субота, 12 березня 2022 13:58

Арестович закликав центральну та західну Україну повернутися до роботи

Арестович закликав центральну та західну Україну повернутися до роботи
За словами радника, у людей скоро можуть закінчитися гроші, якщо не відновити роботу. Фото: Олексій Арестович / Facebook

Регіони центральної та західної України, по можливості, мають повернутися до роботи.

Українці мають допомогти підтримати економіку, сказав у своєму ролику радник керівника Офісу президента Олексій Арестович.

"У нас є дві проблеми: фронт і тил. Ви зараз — тил. Тил — це друга за важливістю тема після фронту. Тил — це не там, де люди відсиджуються, а тил — там, де люди забезпечують і працюють на фронт", — зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "До 700 мільйонів людей в світі можуть опинитися за межею голоду через війну в Україні" - Ярмак

Радник керівника ОП наголосив, що якщо роботу та економіку не буде запущено, то "загрожує нам дуже багато, починаючи від того, що скоро не буде ні в кого грошей, запас яких - на місяць - на два у людей максимум".

"Закінчуючи тим, що у нас почне розпадатися соціальна тканина суспільства, і соціальна криза почне перетворюватися на політичну... Давайте повертатися до нормального життя, включаючи нормальну роботу", - закликав Арестович.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Арестович закликав центральну та західну Україну повернутися до роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути