понеділок, 24 грудня 2012 17:54

Янукович розповів міністрам, що робити з економікою у 2013 році

Янукович розповів міністрам, що робити з економікою у 2013 році
Фото: president.gov.ua

Серед пріоритетів роботи влади у 2013 році залишаються подальший розвиток реального сектору національної економіки та розбудова внутрішнього ринку.

Про це сьогодні заявив президент Віктор Янукович під час зустрічі з членами Кабінету міністрів.

Як передає слова глави держави його прес-служба, важливим є послідовне продовження політики дерегуляції, насамперед - скорочення витрат бізнесу.

Янукович звернув окрему увагу на необхідність реформування аграрного сектору, що потребує запровадження ефективних форм господарювання, розвитку кооперативного руху, модернізації державної допомоги селянам.

"В умовах жорстких бюджетних обмежень має відбуватися вдосконалення організації соціальної сфери, посилення цільового характеру соціальних видатків. Має бути продовжена бюджетна реформа, яка пов'язана з Пенсійним фондом", - зауважив Янукович.

Крім того, президент наголосив на важливості подальшого реформування сектору безпеки.

"Завершена розробка цілої низки концептуальних документів, зокрема щодо реформи армії, правоохоронної сфери. Слід переходити до їх реалізації", - зазначив він.

"Ми розраховуємо на поглиблену співпрацю з міжнародними фінансовими установами - МВФ та Світовим банком, на позитивний хід переговорів зі Світовою організацією торгівлі щодо внесених пропозицій стосовно врахування наших національних інтересів у сфері міжнародної торгівлі", - додав Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович розповів міністрам, що робити з економікою у 2013 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути